بدون شک شربت زردآلو یکی از آن نوشیدنی های خوشمزه و خنک تابستانه است که با آن طعم لذیذ و منحصر به فرد، عطر دلنشین و شیرینی طبیعی اش حسابی خلق و خوی آدم را تازه می کند! مخصوصاً که طرز تهیه شربت زردآلو بسیار آسان است و راحت تر از آنچه فکرش را می کنید می توانید این شربت را به صورت خانگی تهیه کنید.
آن وقت است که با نوشیدن هر جرعه از این نوشیدنی بهشتی، طعم شیرین تابستان را روی زبانتان احساس خواهید کرد؛ البته شربت زردآلو، این نوشیدنی طلایی و گوارا خواص فراوانی هم برای بدن دارد و به یقین می توان آن را یک نوشیدنی سالم و طبیعی دانست! با این حساب در این مطلب از تی رایس با ما همراه باشید تا یاد بگیرید که چطور 3 سوته شربت زردآلو درست کنید.
مواد لازم برای درست کردن شربت زردآلو
در روزهای گرم تابستان یک سری خوراکی ها زیاد مصرف می شوند که از جمله آن می توان به هندوانه و مشتقات آن مثلاً اسموتی هندوانه اشاره کرد.
منتها اغلب ماها ترجیح می دهیم هر فصلی از سال خوراکی ها و نوشیدنی های متنوعی را امتحان کنیم که یکی از آن ها شربت زردآلو است!با این اوصاف اگر قصد تهیه شربت زردآلو را دارید قبل از هر کاری مواد لازم برای تهیه شربت زردآلو خانگی را به شرح زیر آماده کنید:
- یک کیلوگرم زردآلو؛
- 700 گرم شکر؛
- یک لیتر آب؛
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده؛
- یک چهارم پیمانه گلاب؛
- نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو؛
ناگفته نماند در تهیه شربت زردآلو می توانید مقدار شکر را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید علاوه بر این از آنجایی که می خواهیم طرز تهیه شربت زردآلو تازه را برایتان بگوییم پس به میوه زردآلوی تازه نیاز خواهید داشت.
طرز تهیه شربت زردآلو خانگی به صورت مرحله به مرحله
حالا نوبت به طرز تهیه شربت زردآلو خانگی می رسد که به صورت زیر است:
- زردآلوها را تر و تمیز بشورید و بعد هسته هایشان را در بیاورید؛
- هر زردآلو را به تکه های کوچک خرد کنید؛
- زردآلوهای تکه تکه شده را در قابلمه بریزید و شکر بزنید؛
- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا زردآلوها بپزند و آب بیندازند؛
- حالا نوبت به اضافه کردن آب، گلاب و زعفران دم کرده می رسد؛
- پس از آن زیر شعله را زیاد کنید تا شربت به نقطه جوش برسد؛
- بعد از این که شربت زردآلو مجلسی شما به جوش آمد زیرش را کم کنید؛
- اجازه دهید شربت لذیذتان 15 تا 20 دقیقه روی همین حرارت کم بماند و خوب جا بیفتد؛
- جوهر لیمو را هم به شربتتان بیفزایید و حسابی هم بزنید؛
پس از این که طرز درست كردن شربت زردآلو را طبق مراحل گفته شده انجام دادید دیگر می توانید شربت را از روی حرارت بردارید و گوشه ای بگذارید که خنک شود. در نهایت هم شربت را درون بطری های شیشه ای بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.
بد نیست بدانید برای طعم دادن به شربت می توانید بسته به سلیقه خود از هل یا وانیل هم استفاده کنید. از این ها گذشته اگر روش تهیه شربت زردآلو را غلیظ تر می پسندید کافی است بعد از پختن زردآلوها با گوشت کوبی چیزی به جانشان بیفتید و آن ها را خوب له کنید.
سوالات متداول
شرت زردآلو چه خواصی دارد؟
این شربت که به طور عمده از میوه زردآلو تهیه می شود سرشار از ویتامین آ بوده و برای سلامت چشم ها و پوست فایده زیادی دارد. زردآلو همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که کمک زیادی به مبارزه با رادیکال های آزاد و جلوگیری از پیری زودرس می کنند. ویتامین سی موجود در زردآلو باعث تقویت سیستم ایمنی می شود و فیبر موجود در این میوه نیز به بهبود هضم و عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.
برای غلیظ تر شدن شربت زردآلو چیکار کنم؟
جوشاندن بیشتر شربت، افزودن شکر بیشتر، استفاده از ژلاتین
آیا امکان تهیه شربت زردآلو قیسی وجود دارد؟
بله اگر فصل زردآلوی تازه را از دست دادید اصلاً نگران نباشید چرا که به راحتی می توانید از قیسی یا همان زردآلوی خشک، شربت بگیرید. تنها کافی است قیسی را چند ساعتی در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.
چه زردآلویی برای درست کردن شربت مناسب تر است؟
زردآلوهای شیرین، آبدار، نرم و رسیده که عطر و بویی قوی و شامه نواز دارند.
عالی بود ممنون
خیلی عالی بود مرسی😍