دنبال تهیه یه دسر منحصر به فرد و خاص برای شگفت زده کردن خانواده و مهمان هاتون هستین؟ طرز تهیه بستنی انبه سه بعدی رو در این آموزش آشپزی آنلاین ما یاد بگیرید تا یه خوراکی خوشمزه با طعم بهشتی و ظاهر خلاقانه داشته باشید که به تجربه ای فراموش نشدنی برای هرکسی تبدیل میشه!
در این مطلب از تی رایس قدم به قدم در مسیر تهیه این شاهکار خوشمزه همراه شما هستیم تا خاص ترین و ترندترین بستنی انبه در خانه رو درست کنید!
چرا بستنی انبه سه بعدی؟ فراتر از یه دسر معمولی!
توی دنیای امروز که خوش ظاهر بودن توی هر موضوعی از غذا و نوشیدنی گرفته تا مد و لباس و غیره حرف اول رو میزنه؛ کاملاً حق دارین که دلتون بخواد به جای یه خوراکی ساده مثل بستنی وانیلی، دسرهای قرتی و ترند این روزها مثل بستنی سه بعدی انبه خارجی رو نوش جان کنید یا حتی طرز تهیه بستنی خشک خانگی رو یاد بگیرید!
دسری که در عین خوشمزه و خانگی بودن، چشم نواز و خاص هم باشه بدون شک برگ برنده تون محسوب میشه و تاییدی بر هنر خانه داری شما خواهد بود؛ مخصوصاً بستنی سه بعدی با طعم انبه که با استفاده از قالب های مخصوص تهیه میشه و برخلاف بستنی انبه قیفی یا کلاً بستنی انبه ساده ظاهری خلاقانه و هنرمندانه داره و با یه اسکوپ بستنی ساده زمین تا آسمون فرق داره!
مواد لازم برای تهیه بستنی انبه سه بعدی: راز طعم بی نظیر این بستنی ترند
این روزها حسابی این ور و اون ور درباره بستنی سه بعدی انبه ای می شنویم و این بستنی به حدی جالب و وسوسه انگیزه که اغلب مردم می خوان بدونن که بستنی سه بعدی را از کجا تهیه کنیم؟ البته ما به جای خرید بستنی سه بعدی انبه، یه فکر بهتر داریم و اونم اینه که خودتون برای تهیه بستنی میوه ای سه بعدی خانگی دست بکار شید:
مواد لازم برای تهیه بستنی انبه سه بعدی (برای 6 تا 8 نفر) |
---|
انبه رسیده: 2 عدد بزرگ (حدود 700 تا 800 گرم) خامه قنادی (پرچرب): 400 میلی لیتر (حدود 1.5 پیمانه) خامه باید کاملاً سرد باشه تا به خوبی فرم بگیره. شیر عسلی: 1/2 پیمانه (حدود 120 میلی لیتر) شیر عسلی به شیرینی و لطافت بافت بستنی کمک میکنه. وانیل: 1/2 قاشق چایخوری (یا پودر وانیل) آب لیمو تازه: یک قاشق چایخوری (اختیاری، برای تعادل طعم و جلوگیری از کریستالی شدن) رنگ خوراکی زرد/نارنجی (اختیاری): چند قطره برای پر رنگ تر شدن رنگ بستنی. قالب سیلیکونی سه بعدی: با طرح دلخواه (میوه، حیوانات، اشکال هندسی و …) |
بعد از آماده کردن این مواد اولیه برای تهیه بستنی سه بعدی انبه در خانه به یک سری ابزار نیاز دارین از جمله میکسر یا همزن برقی، غذاساز یا مخلوط کن، کاسه های بزرگ، کارد تیز، قالب های سیلیکونی سه بعدی (خیلی مهم!) و در آخر هم فریزر.
مراحل طرز تهیه بستنی انبه سه بعدی: گام به گام
حالا که با مواد لازم و ابزارهای مورد نیاز برای تهیه بستنی سه بعدی انبه خانگی آشنا شدین دیگه وقتشه که آستین های مبارکتون رو بالا بزنید و برای فاز عملی تهیه این دسر شگفت انگیز دست بکار بشید.
1. آماده کردن انبه ها
در طرز تهیه انبه بستنی سه بعدی اولین قدم اینه که انبه ها رو آماده کنید پس قبل از هر کاری این میوه های بهشتی رو خوب بشورید تا هرگونه آلودگی سطحی از بین بره. در قدم بعدی از یک چاقوی تیز برای پوست کندن انبه ها استفاده کنید و بعد هم گوشت میوه رو از هسته اون جدا کنید به این صورت که:
جدا کردن هسته انبه |
---|
انبه ها رو از وسط برش بزنید و هسته رو از گوشت طلایی رنگ اون ها در بیارید و به تکه های کوچک تر خرد کنید. |
تکه های خرد شده انبه رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و اون قدر بزنید تا به یه پوره کاملاً یکدست و بدون هیچ تکه ای تبدیل بشه. در تهیه بستنی سه بعدی انبه اگر متوجه شدین پوره انبه بیش از حد غلیظه و به راحتی مخلوط نمیشه برای روان تر شدن اون یه ترفند آشپزی براتون داریم:
یک تا دو قاشق غذاخوری آب به پوره انبه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه.
این پوره انبه، پایه اصلی طعم دلنشین بستنی سه بعدی انبه شما رو تشکیل میده پس موقع درست کردنش حسابی دقت کنید.
2. تهیه پایه بستنی انبه سه بعدی خانگی
در این مرحله قصد داریم پایه اصلی بستنی سه بعدی با طعم انبه رو درست کنیم تا این بستنی یه بافت کرمی و لطیف داشته باشه؛ پس یک کاسه بزرگ و کاملاً سرد بردارین و خامه قنادی از قبل حسابی سرد شده رو داخل این کاسه بریزید.
نکته کلیدی در تهیه پایه بستنی انبه سه بعدی |
---|
در این مرحله دمای خامه خیلی مهمه و هر چی سردتر باشه بهتر فرم میگیره. |
در ادامه، خامه رو با دور تند میکسر یا همزن برقی هم بزنید و وقتی کمی پف کرد و شروع به غلیظ شدن و فرم گرفتن میکنه البته قبل از اینکه کاملاً سفت شه، خیلی آروم شیر عسلی و وانیل رو بهش اضافه کنید. بعد به هم زدنتون ادامه بدین تا خامه کاملاً فرم بگیره و سفت شه دقیقاً مثل همون خامه هایی که برای تزیین کیک های مختلف مثل کیک توت فرنگی خانگی استفاده میشه.
3. ترکیب مواد و رنگ بستنی انبه ای سه بعدی (اختیاری)
در این مرحله از تهیه بستنی انبه سه بعدی خانگی بالاخره زمان اضافه کردن طعم دلنشین انبه به پایه بستنی میرسه پس پوره انبه ای رو که قبلاً با هم آماده کرده بودیم رو به آرامی و کم کم به مخلوط خامه و شیر عسلی اضافه کنید. بهتره از یک لیسک یا قاشق کمک بگیرید و مواد رو به آرامی و با حرکات دورانی، از پایین به بالا مخلوط کنید.
همین طور به یاد داشته باشید که:
نکته مهم در هم زدن خامه |
---|
هم زدن شدید باعث از بین رفتن هوای داخل خامه میشه و در نهایت بستنی سه بعدی شما بافت نرم و لطیف خودش رو از دست میده. |
اگه دوست دارید رنگ بستنی سه بعدی انبه ای جذاب تر و طبیعی تر باشه، چند قطره رنگ خوراکی زرد یا نارنجی رو به مخلوط اضافه کنید و برای پخش رنگ به طور یکنواخت، باز هم به آرامی هم بزنید.
4. پر کردن قالب بستنی انبه ای سه بعدی
بعد از آماده شدن مایه بستنی، قالب های سیلیکونی سه بعدی رو آماده کنید البته اصلاً نیازی به چرب کردن یا انجام هیچ کار خاصی نیست؛ فقط مخلوط بستنی انبه رو خیلی آروم و با نهایت دقت و توجه داخل حفره های قالب سیلیکونی بریزید؛ حتماً مطمئن بشید که همه فضای داخلی قالب کاملاً پر شده و هیچ جای خالی داخل اون باقی نمونده باشه.
5. فریز کردن بستنی سه بعدی با طعم انبه
بعد از پر کردن قالب ها با مایه بستنی و وقتی که خیالتون بابت صاف و یک دست بودن سطح بستنی راحت شد نوبت به مهم ترین مرحله آموزش ساخت بستنی خانگی با طعم انبه میرسه یعنی فریز کردن.
نحوه قرار دادن قالب ها در فریزر |
---|
تا جایی که ممکنه قالب ها در قسمتی از فریزر قرار بگیرن که تکون نخورن و شکلشون بهم نریزه. |
بستنی سه بعدی تنها در صورتی کاملاً سفت میشه و اون بافت ایده آل رو پیدا میکنه که حداقل 6 تا 8 ساعت داخل فریزر بمونه. سپری شدن این مدت زمان برای سفت شدن کامل بستنی و تثبیت شکل سه بعدی اون کاملاً ضرورت داره.
6. خارج کردن بستنی انبه ای از قالب و سرو اون
حالا قالب رو به آرامی از فریزر در بیارید و اصلاً لزومی نداره برای آب شدن بستنی منتظر بمونید حتی لازمه که این مرحله رو تا وقتی که بستنی انبه هنوز کاملاً یخ زده و سفت هست، انجام بدین. برای آزاد کردن بستنی انبه سه بعدی از قالب کافیه که لبه های قالب سیلیکونی رو به آرامی به عقب بکشید. بعد از اینکه این کار رو با موفقیت انجام دادین بلافاصله بستنی های انبه سه بعدی رو تا آب نشدن، سرو کنید.
جمع بندی؛ بستنی انبه سه بعدی شاهکار تابستانی
طرز تهیه بستنی انبه سه بعدی بیشتر از اینکه یه رسپی ساده برای ساخت یه بستنی ترند باشه، تجربه ای خلاقانه برای درست کردن یه دسر فوق العاده زیبا و خوشمزه اس که برای سلامتی هم فایده های زیادی داره؛پس همین حالا برای تهیه بستنی سه بعدی انبه، ترند داغ این روزها، دست بکار شید!
سوالات متداول
در تهیه بستنی انبه ای سه بعدی میشه از انبه یخ زده هم استفاده کرد؟
بله، اگه دلتون بخواد می تونید تهیه این بستنی رو با انبه یخ زده هم امتحان کنید اما اول بذارید یخش آب بشه و بعد حتماً انبه رو پوره کنید.
بستنی سه بعدی رو تا چه مدتی میشه توی فریزر نگهداری کرد؟
این بستنی رو 2 تا 3 هفته توی ظرف دربسته و توی فریزر نگهداری کرد با این حال، بهترین طعم و بافت رو توی هفته اول داره.
در تهیه بستنی سه بعدی انبه ای به جای شیر عسلی می تونم از شکر استفاده کنم؟
بله که می تونید اما شیر عسلی بهتره چون یه بافت نرم تر و کرمی تر به بستنی شما میده.
آیا بدون قالب سه بعدی هم میشه بستنی انبه درست کرد؟
بله، مخلوط رو داخل یه ظرف درب بسته بریزید و هر 30 تا 45 دقیقه یک بار (توی 3 تا 4 ساعت اول) هم بزنید. بعد به مدت 4 تا 6 ساعت دیگه توی فریزر بذاریدش تا کاملاً سفت بشه و در آخر هم می تونید برای سرو از اسکوپ استفاده کنید.
ارسال پاسخ