چگونه چای سبز را دم کنیم؟ نحوه تهیه چای سبز در خانه از صفر تا صد

به‌طور‌کلی تهیه چای سبز بسیار آسان است و به راحتی می‌توانید این جوشانده مفید را در خانه تهیه کنید. طرز تهیه چای سبز به این صورت است که باید آب را در دمای نهایتاً 80 درجه بجوشانید، سپس چای را اضافه کنید و باقی مراحل دم کردن چای سبز را انجام دهید.

طرز تهیه چای سبز عالی در 7 مرحله آسان

برای کمک به کسانیکه قصد تهیه چای سبز را دارند اما آشنایی‌شان با این جوشانده پر خاصیت در حد شنیدن نامش یا نوشیدن چند جرعه‌ای از آن است، تصمیم داریم بهترین و آسان‌ترین طرز تهیه چای سبز را با زبان ساده آموزش دهیم. برای دم کردن چای سبز، کافی است همین حالا 7 مرحله آسان زیر را انجام دهید:

  1. آب را بجوشانید؛
  2. زیر کتری را خاموش کنید؛
  3. بگذارید 5 دقیقه بگذرد و دمای آب به حدود 80 درجه برسد؛
  4. به ازای هر لیوان آب، یک قاشق کوچک چایخوری از چای سبز را درون قوری بریزید؛
  5. اکنون نوبت اضافه کردن آب 80 درجه به قوری میرسد؛
  6. اجازه دهید 2 تا 8 دقیقه بگذرد تا زمان دم کشیدن چای سبز سپری شود؛
  7. وقتی که چایی سبزتان دم کشید، برگ های آن را با استفاده از یک صافی از آب جدا کنید تا از تلخ شدن این جوشانده جلوگیری شود؛

به همین راحتی طرز تهیه چای سبز خانگی را یاد گرفتید و هر زمان که مایل باشید می‌توانید این نوشیدنی مفید و پرخاصیت را آماده و میل کنید، توجه داشته باشید طرز تهیه چای سبز برای لاغری هم طبق همین مراحل گفته شده است.

4 نکته‌ای که برای تهیه چای سبز باید بدانید

کمی قبل نحوه تهیه چای سبز را به آسان ترین و البته بهترین روش ممکن یاد گرفتید، حالا می‌خواهیم 4 نکته عالی را خدمتتان بگوییم که در حقیقت فوت کوزه گری دم کردن چای سبز محسوب می‌شود. این نکات شامل مناسب بودن دمای آب، چند دقیقه زمان دادن برای دم کشیدن چای سبز، استفاده از چاشنی شیرین کننده و چینی یا شیشه‌ای بودن ظرف چایی است.

آموزش طرز تهیه چای سبز به ساده ترین روش

حواستان به مناسب بودن دمای آب باشد

چگونگی تهیه چای سبز به صورت صحیح و اصولی، بستگی زیادی به مناسب بودن دمای آب دارد، چرا که اگر برای دم کردن چای سبز از آب جوش و بسیار داغ استفاده شود، چایی تلخ و بد طعم می‌شود. از آن طرف هم زیادی سرد بودن آب جلوی خروج کامل عطر و طعم چای سبز از برگ‌ها را می‌گیرد.

بنابراین اگر به دنبال طرز تهیه چای سبز در خانه هستید، در وهله اول به فکر فراهم کردن آب با دمای 75 تا 85 درجه سانتی گراد باشید. کافی است آب را بجوشانید و به محض ایجاد حباب‌های کوچک ته کتری یا قوری، ظرف را از روی شعله بردارید و نگذارید که آب کاملاً جوش بیاید و به قل قل بیفتد.

مقاله مرتبط:  طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

همچنین می‌توانید آب را بجوشانید و از زیر شعله را خاموش کنید، چند دقیقه‌ای منتظر بمانید تا کمی خنک شود، آنگاه برای تهیه چای سبز دست بکار شوید.

3 تا 8 دقیقه زمان دهید تا چای سبز ایرانی دم بکشد

شاید برایتان جالب باشد که بگوییم هر یک از انواع چای سبز بسته به ملیتی که دارد، زمان متفاوتی برای دم کشیدن می‌خواهد، از آنجایی که ما تی رایس هستیم و به طور تخصصی در زمینه چای ایرانی فعالیت می‌کنیم، طبیعتاً طرز تهیه جوشانده چای سبز ایرانی را برایتان آماده کرده‌ایم. به طورکلی دم کردن چای سبز ایرانی به 3 تا 8 دقیقه زمان نیاز دارد در حالی که مثلاً طرز تهیه چای سبز خارجی و دم کشیدن آن در یک الی 2 دقیقه انجام می‌شود.

از یک چاشنی شیرین برای خوش طعم کردن چای سبز استفاده کنید

هرچقدر هم که تهیه چای سبز را اصولی و درست انجام دهید، اگر بخواهیم روراست باشیم طعم و مزه این نوشیدنی طوری است که با ذائقه هرکسی جور در نمی‌آید؛ منتها آن‌قدری خاصیت و فایده دارد که اکثر افراد حاضرند آن را با همین شرایط میل کنند.

آموزش دم کردن.چای سبز در خانه به صورت فوری

اگر شما هم رابطه چندان خوبی با طعم چایی سبز ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از یک چاشنی شیرین مثل عسل برای خوشمزه‌تر شدن نوشیدنی‌تان استفاده کنید؛ البته بد نیست کمی هم لیمو، نعناع، چوب دارچین، زنجبیل، گل محمدی و غیره را نیز به چای سبز خود اضافه کنید.

دم کردن چای سبز در ظروف چینی یا شیشه‌ای

اکنون که به خوبی متوجه شدید چای سبز چگونه تهیه میشود، پیشنهاد می‌کنیم برای دم کردن آن از ظروف چینی یا شیشه‌ای استفاده کنید چون این ظروف باعث حفظ عطر و طعم چایی می‌شوند. حالا که صحبت از ظرف مناسب برای دم کردن چای سبز شد، چه بهترکه از لیوان های مخصوص دمنوش استفاده کنید که صافی هم دارند و براحتی برگ های چای سبز را جدا می‌کنند.

سخن آخر

در این مطلب از بخش آموزش آشپزی، بهترین و آسان‌ترین روش تهیه چای سبز را توضیح دادیم، با رعایت موارد گفته شده درباره دم کردن چای سبز دیگر براحتی می‌توانید از پس طرز تهیه چای سبز خانگی بر بیایید.