طرز تهیه یخ در بهشت خوشمزه: سیراب کننده دل و جان در گرمای تابستان

یخ در بهشت که یکی از محبوب ترین نوشیدنی های تابستانه است، در طعم های مختلف پرتقالی، طالبی، زغال اخته، توت فرنگی، انبه و غیره تهیه می‌شود. این نوشیدنی رنگ و وارنگ با آن خنکای دلچسب و طعم شیرین، ترش و گاهی ملسش حسابی به دل می‌نشیند و در روزهای گرم تابستانی حکم آب روی آتش را دارد!

نوشیدنی خنک و دلچسب یخ در بهشت به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی های خنک و شیرین ایرانی یاد می شود که ریشه محکمی در تاریخ و فرهنگ غذایی ما دارد؛ البته در گذشته یخ در بهشت قدیمی را نه یک نوشیدنی، بلکه به عنوان دسری سرد و نشاسته ای می شناختند و چندان به شکل و شمایل امروزی نبود!

حتی در برخی از مناطق ایران به ویژه گیلان نوعی یخ در بهشت سنتی و مخصوص را با استفاده از آرد برنج، شکر، شیر، هل، گلاب و مغز پسته درست می کردند. دسری لذیذ با بافتی و نرم و لطیف که اغلب در مجالس و مهمانی ها سرو می شد!

اما ما امروز در این مطلب از تی رایس نه با طرز تهیه یخ در بهشت با نشاسته کار داریم و نه دسر گیلانی آن، بلکه قصد داریم طرز تهیه یخ در بهشت امروزی را به صورت آسان و خانگی به شما یاد بدهیم.

طرز تهیه یخ در بهشت خانگی خوشمزه

اگر در فصل تابستان برای فرار از گرما و حرارت می خواهید به یک نوشیدنی یخی و میوه ای پناه ببرید، چه چیزی بهتر از یخ در بهشت که با آب، شکر، آبمیوه های مختلف، شربت های گیاهی و گاهی طعم دهنده های طبیعی همچون گلاب و وانیل و غیره درست می شود! با این تفاسیر برای درست کردن یخ در بهشت خانگی مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • 2 پیمانه آب؛
  • یک پیمانه شکر؛
  • نصف پیمانه آبلیمو؛
  • طعم دهنده های دلخواه از قبیل شربت میوه، زعفران، وانیل و غیره؛

بعد از آماده کردن مواد اولیه گفته شده نوبت به آموزش یخ در بهشت می رسد که فوق العاده آسان، بی دردسر و سریع است.

یخ در بهشت همانطور که از اسمش مشخص است، یک نوشیدنی بهشتی محسوب می‌شود که گویی خود خدا با دستان مهربانش آن را برایمان آفریده است! این نوشیدنی را می توانید در لیوان‌های پایه بلند بریزید و با برش‌های میوه تازه تزیین کرده و بعد با نی میل کنید.

برای درست کردن یخ در بهشت فقط مراحل زیر را انجام دهید و تمام:

  1. قابلمه ای بردارید و آب و شکر را در آن مخلوط کرده و بعد روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر در آب حل شود؛
  2. بعد از حل شدن شکر در آب، شهدی که درست شده را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود؛
  3. حالا می توانید آبلیمو را به همراه طعم دهنده مورد علاقه خود به شهد شربت اضافه کنید؛
  4. سپس مخلوطی که درست شده را در ظرفی بریزید و به اندازه 4 تا 6 ساعت درون فریزر بگذارید که خوب یخ ببندد؛
  5. هنوز کارتان با یخ در بهشت تمام نشده و نیاز است که هر نیم ساعت یکبار مخلوط را از فریزر در بیاورید و با چنگال هم بزنید تا یکدست یخ بزند؛
  6. بعد از یخ بستن یخ در بهشت، دیگر می توانید آن را از فریزر در بیاورید و با قاشق میل کنید؛
مقاله مرتبط:  معرفی 5 دسر لبنانی برای ماه رمضان

خوب است این را بدانید که با استفاده از رنگ های خوراکی می توانید یخ در بهشت رنگی درست کنید و همین طور از میوه های مختلف برای طعم دادن به آن کمک بگیرید. البته برای قوی تر شدن طعم یخ در بهشت، پیشنهاد می کنیم عصاره میوه را با آبلیمو جایگزین کنید.

سوالات متداول

چرا یخ در بهشت تا این حد محبوب است؟

این نوشیدنی با آن طعم شیرین، خنک و دلپذیرش، گزینه ای بسیار لذت بخش در روزهای گرم تابستان است و همچنین به راحتی و با کم ترین و در دسترس ترین مواد اولیه تهیه می شود. یخ در بهشت تنوع بالایی دارد و می توانید آن را با انواع میوه ها و طعم دهنده درست کنید.

پرطرفدارترین طعم های یخ در بهشت چیست؟

یخ در بهشت پرتقالی (آب پرتقال و گلاب)، یخ در بهشت انار (آب انار و آبلیمو)، یخ در بهشت آلبالو (آب آلبالو و وانیل)، یخ در بهشت هندوانه (آب هندوانه و لیمو ترش)، یخ در بهشت با طعم های ترکیبی (مانند توت فرنگی و موز، یا انار و سیب و غیره)

آیا برای درست کردن یخ در بهشت حتماً به دستگاه یخ در بهشت نیاز داریم؟

خیر حتی بدون دستگاه یخ در بهشت ساز هم به آسانی می توانید در خانه یخ در بهشت درست کنید.

فواید یخ در بهشت برای سلامتی چیست؟

اگر یخ در بهشت با میوه طبیعی تهیه شود با توجه به اینکه میوه ها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند، این نوشیدنی هم می تواند بخشی از ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. البته شکر موجود در یخ در بهشت تا حدی کار را خراب می کند به طوری که اگر زیاده از حد یخ در بهشت میل کنید، دچار اضافه وزن خواهید شد.