حتم داریم شما هم با خوردن تکه ای از تارت توت فرنگی به این فکر افتاده اید که خداوند بزرگ در هنگام آفرینش توت فرنگی دقیقاً به چه فکر می کرده که این میوه تا این حد خفن، خوشمزه، خوشگل و پربرکت است که با آن این همه خوراکی لذیذ و جور واجور درست می کنند!
از مربا توت فرنگی گرفته تا شربت توت فرنگی، مارمالاد توت فرنگی، ژله توت فرنگی، شیک توت فرنگی و حتی بستنی توت فرنگی خانگی؛ بله همه این خوشمزه های جذاب با میوه توت فرنگی درست می شوند.
از آنجایی که احتمالاً حسابی آب از لب و لوچه نازنینتان راه افتاده ما هم قول می دهیم در قسمت آموزش آشپزی رایگان مجله مان رسپی همه این خوشمزه جات را برایتان منتشر کنیم؛ حالا اما قرعه به نام دستور پخت تارت توت فرنگی افتاده است!
تارت توت فرنگی چیست؟
یک دسر با توت فرنگی است که در سراسر دنیا محبوبیت و شهرت زیادی دارد. به خصوص که تاریخچه تارت توت فرنگی به دوران تمدن های باستانی بر می گردد همان زمانی که از انواع میوه ها برای تزیین دسرهای مختلف استفاده می کردند.
البته تارت توت فرنگی را به عنوان یک دسر کلاسیک فرانسوی می شناسند و به طور کلی روش پخت تارت توت فرنگی بسته به مواد بکار رفته میتواند خیلی متنوع و جالب باشد مثلاً:
- تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا؛
- تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور؛
- تارت توت فرنگی با کرم کاستارد؛
- تارت توت فرنگی با ژله؛
- تارت توت فرنگی با خامه؛
اما آنچه امروز ما یادتان می دهیم اموزش تارت توت فرنگی به سبک خاص خودمان در تی رایس است؛ این روش بیشتر به همان روش پخت کلاسیک تارت توت فرنگی شباهت دارد؛ با این حال در ادامه گریزی هم به سایر رسپی های موجود از تارت میوه توت فرنگی می زنیم.
قبل از هر کاری مواد لازم برای تارت توت فرنگی را به شرح زیر آماده کنید:
مواد لازم برای تارت توت فرنگی |
---|
مواد لازم برای پوسته تارت آرد: 2 پیمانه کره سرد: 115 گرم پودر قند: 30 گرم زرده تخم مرغ: 1 عدد وانیل: ¼ قاشق چایخوری نمک: به مقدار لازم شیر سرد: 40 گرم مواد لازم برای قسمت میانی تارت شیر: 2.5 پیمانه زرده تخم مرغ: 4 عدد شکر: 150 گرم نشاسته ذرت: 40 گرم وانیل: ½ قاشق چایخوری توت فرنگی: 20 عدد |
شاید بد نباشد تاکید کنیم که منظور از قسمت بیرونی تارت فرانسوی توت فرنگی یا اصطلاحاً پوسته آن، همان پایه نازک و تردی است که از خمیر درست می شود؛ قسمت میانی هم که تکلیفش معلوم است! بعد از آماده کردن مواد تارت توت فرنگی با ما همراه شوید تا در ادامه نحوه درست كردن تارت توت فرنگي (پوسته و قسمت میانی) را به صورت مجزا برایتان توضیح دهیم.
البته که اگر دوست داشته باشید میتوانید خوشمزه های دیگری همچون چیز کیک توت فرنگی بدون ژلاتین را هم به صورت خانگی تهیه کنید اما حالا نوبت رسپی تارت توت فرنگی است!
طرز تهیه تارت توت فرنگی: پوسته تارت
برای درست کردن خمیر تارت توت فرنگی طبق مراحلی که در ادامه برایتان می گوییم، پیش بروید تا نه فقط بهترین تارت توت فرنگی تهران و ایران بلکه خوشمزه ترین کیک تارت توت فرنگی دنیا را داشته باشید.
البته اگر جزو افرادی هستید که به تناسب اندام خود اهمیت زیادی می دهید و مصرف شیرینیجات را کم کرده یا به صفر رسانده اید، می توانید مینی تارت توت فرنگی یا تارت توت فرنگی تک نفره بپزید. به این ترتیب با کم خوردن این دسر فوق لذیذ رژیم لاغری شما حفظ خواهد شد.
ناگفته نماند تهیه تارت توت فرنگی کوچک خانگی یک حُسن دیگر هم دارد مثلاً فرض کنید یک وعده نهار خوشمزه و لذیذ مثل کته باقالی پلو میل کرده اید؛ اما همچنان دلتان یک دسر شیرین و دل انگیز می خواهد، در این صورت چه چیزی بهتر از یک تارتلت توت فرنگی؟!
1.الک کردن آرد و نمک
آرد و نمک را سه بار الک کنید تا بافتی یک دست و سبک داشته باشند؛ در واقع الک کردن باعث می شود که آرد هوا بگیرد و خمیر نرم تری برای دسر تارت توت فرنگی داشته باشید. بعد مواد شیرینی تارت توت فرنگی را در یک کاسه بزرگ بریزید تا راحت تر بتوانید آن ها را مخلوط کنید.
نکته جالب درباره تارت توت فرنگی این است که مانند اغلب انواع تارت میوه ای یک دسر مناسب برای غذاهای مختلف است و تقریباً با هر غذایی جور در می آید؛ مثلاً اگر وعده غذای اصلی ترشه کباب گیلانی باشد باز هم برای دسر می توانید روی این تارت فرانسوی الاصل حساب کنید!
2.اضافه کردن کره سرد
کره باید کاملاً سرد باشد و بهتر است مستقیماً از یخچال در بیاید . آن را به قطعات کوچک (نگینی) برش بزنید تا راحت تر با آرد ترکیب شود. اگر کره گرم باشد، بافت خمیر تارت توت فرنگی شل می شود و موقع پخت، تارت شکل مناسبی نخواهد داشت.
البته یک ترفند آشپزی هم برای طرز پخت تارت توت فرنگی داریم:
اگر میخواهید تارت میوه ای شما تردتر شود به جای استفاده از کره سرد، کره یخ زده را امتحان کنید.
3.مخلوط کردن مواد تارت توت فرنگی با نوک انگشت
کره و آرد را با نوک انگشتان ترکیب کنید و حواستان باشد زیاد فشار ندهید تا کره آب نشود. مواد را آن قدر مالش دهید تا حالت خرده نان (یا شن مرطوب) پیدا کند. در این مرحله، بافت خمیر کیک تارت توت فرنگی باید به شکل ذرات ریز باشد نه یک خمیر منسجم.
4.اضافه کردن زرده تخم مرغ، وانیل و پودر قند
زرده تخم مرغ را جدا کرده و همراه با وانیل و پودر قند الک شده به مواد اضافه کنید. ترکیب این مواد بافتی لطیف و شیرین به خمیر تارت فرانسوی شما می دهد. خیلی زیاد هم نزنید، فقط در حدی که مواد ترکیب شوند.
حالا که در تهیه و تدارک تارت توت فرنگی فرانسوی هستید، بد نیست گریزی هم به شیرینی های عربی بزنید و در اولین فرصت دسر لیالی لبنان درست کنید.
5.اضافه کردن شیر سرد و جمع کردن خمیر
شیر را کم کم اضافه کنید تا کنترل بهتری روی بافت خمیر داشته باشید. وقتی شیر اضافه شد با نوک انگشت یا لیسک هم بزنید تا خمیر کم کم جمع شود.
اگر خمیر بیش از حد چسبنده شد، می توانید کمی آرد اضافه کنید اما زیاده روی نکنید.
6.استراحت دادن خمیر در یخچال
خمیر را در کیسه نایلونی یا سلفون بپیچید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. این کار باعث می شود که گلوتن آرد استراحت کند و خمیر راحت تر پهن شود. اگر وقت دارید، می توانید تا یک ساعت هم استراحت دهید تا نتیجه بهتری بگیرید.
7.گرم کردن فر
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و حداقل ۱۰ دقیقه قبل از شروع پخت گرم کنید. گرم بودن فر باعث می شود که خمیر یک دست و ترد پخته شود؛ البته این را هم بگوییم که امکان پخت تارت توت فرنگی بدون فر هم وجود دارد.
منتها در تهیه تارت توت فرنگی خانگی بدون فر پیشنهاد می کنیم از بیسکویت و کره برای پایه و از کرم کاستارد یا کرم پاتیسیر برای داخل تارت استفاده کنید.
8.آماده کردن قالب و باز کردن خمیر
قالب تارت توت فرنگی را با کره چرب کنید تا خمیر به آن نچسبد. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده بگذارید و با وردنه آرام و یکنواخت پهن کنید. قطر خمیر نباید خیلی نازک باشد (حدود ۳ تا ۵ میلی متر مناسب است).
9.سوراخ کردن خمیر با چنگال
با چنگال چند سوراخ روی خمیر بزنید تا از پف کردن خمیر در فر جلوگیری شود. این سوراخ ها باعث خروج بخار شده و خمیر را ترد و یکنواخت می کند.
10.پخت خمیر در فر
قالب را ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت، رنگ خمیر باید طلایی شود اما نسوزد. اگر دوست دارید، می توانید پس از ۱۵ دقیقه قالب را چک کنید و در صورت نیاز، چند دقیقه دیگر بگذارید. حالا نوبت به تهیه ی تارت توت فرنگی (قسمت میانی) میرسد که در ادامه برایتان خواهیم گفت.
البته یک پیشنهاد عالی هم برای شما عاشقان شیرینی و توت فرنگی داریم:
یکی از همین روزها طرز تهیه کیک توت فرنگی را هم یاد بگیرید که یکی از فوق العاده ترین و لذیذترین کیک های خانگی است!
طرز تهیه تارت توت فرنگی: مواد میانی تارت
اگر تا به اینجا روش تهیه تارت توت فرنگی ما را به دقت دنبال کرده باشید به خوبی می دانید که مواد تشکیل دهنده تارت توت فرنگی مخصوصاً قسمت میانی آن چیست؛ در این صورت تنها کاری که باقی می ماند انجام مراحلی است که در ادامه توضیح می دهیم.
1.مخلوط کردن شکر و زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن تری پیدا کند و کمی حجیم شود. یادتان باشد این مرحله بسیار مهم است زیرا باعث ایجاد بافت لطیف و کرمی در مواد میانی تارت می شود. هم زدن را ادامه دهید تا شکر تقریباً حل شده و مخلوط کمی کش دار شود.
2.اضافه کردن وانیل
وانیل را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. وانیل علاوه بر از بین بردن بوی زرده تخم مرغ، عطر خوشایندی به کرم شما می دهد؛ البته اگر از وانیل مایع استفاده می کنید، یک قاشق چای خوری کافی است اما اگر وانیل پودری دارید، مقدار کمی (نوک قاشق چای خوری) کافی خواهد بود.
3.مخلوط کردن شیر و نشاسته ذرت
در یک ظرف جداگانه، شیر را با نشاسته ذرت ترکیب کنید. نشاسته را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود. می توانید از یک صافی استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ توده ای در مخلوط باقی نمانده است.
این مرحله باعث می شود که کرم تارت پس از پخت، بافتی صاف و بدون توده داشته باشد.
4.ترکیب کردن دو مخلوط
مخلوط شیر و نشاسته را کم کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا مایع یک دست و صاف شود. اضافه کردن تدریجی شیر از ایجاد توده های نشاسته جلوگیری می کند.
مطمئن شوید که تمام مواد به خوبی ترکیب شده اند و هیچ بخشی از زرده یا نشاسته جدا از بقیه مواد باقی نمانده است.
5.حرارت دادن مخلوط و غلیظ شدن کرم
مخلوط را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا کرم به آرامی غلیظ شود. این کار از ته گرفتن و گلوله شدن کرم جلوگیری می کند.
بهتر است از همزن دستی یا لیسک سیلیکونی استفاده کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. وقتی که مخلوط شروع به سفت شدن کرد، سرعت هم زدن را بیشتر کنید تا یک دست بماند.
کرم باید حالت غلیظی مثل فرنی داشته باشد اما دقت کنید که بیش از حد سفت نشود زیرا بعد از سرد شدن غلیظ تر خواهد شد.
6.خنک کردن کرم
بعد از رسیدن به غلظت مناسب، قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید چند دقیقه در دمای محیط بماند تا کمی از حرارت بیفتد. اگر دوست دارید کرم تارت لطیف تر و براق تر شود، می توانید یک قاشق کره اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
7.ریختن کرم روی پوسته تارت
پس از خنک شدن نسبی، کرم را روی پوسته تارت که از قبل آماده شده است، بریزید. از یک پالت یا پشت قاشق کمک بگیرید تا کرم را صاف و یکنواخت پخش کنید.
8.برش زدن و چیدن توت فرنگی ها
توت فرنگی ها را بشویید و کاملاً خشک کنید تا آب اضافی وارد کرم نشود. آن ها را به ورقه های نازک یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید. توت فرنگی ها را به صورت دایره ای یا هر طرح دلخواهی روی کرم بچینید.
برای براق تر شدن، می توانید روی توت فرنگی ها مقداری ژله براق کننده یا عسل رقیق شده بمالید. نکته قابل توجه در مورد تارت توت این است که علاوه بر توت فرنگی می توانید آن را با توت های دیگری از جمله بلوبری، تمشک یا حتی گیلاس و همچنین آلبالو (تارت آلبالو) درست کنید.
حتی شاید دلتون بخواد دفعه بعدی تارت شکلات توت فرنگی بپزید یا اگه فکر می کنید یه دسر ساده تر میخواین، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه توت فرنگی شکلاتی رو یاد بگیرید!
9.استراحت دادن تارت در یخچال
تارت را حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کرم کاملاً سفت شود. این مرحله باعث می شود که طعم ها بهتر ترکیب شوند و تارت بافتی عالی داشته باشد.
اگر زمان بیشتری برای استراحت تارت توت فرنگی یخچالی در نظر بگیرید (مثلاً یک شب در یخچال)، نتیجه حتی بهتر خواهد شد!
10.سرو کنید و لذت ببرید!
پس از خنک شدن، تارت توت فرنگی را از قالب خارج کنید. می توانید با پودر قند، بادام پرک شده یا برگ نعناع تازه تزئین کنید؛ البته در خصوص مدل تزیین تارت توت فرنگی دستتان کاملاً باز است و همه چیز به سلیقه و ذائقه شخصی شما و خانواده بستگی دارد.
بنابراین علاوه بر مواد گفته شده حتی می توانید تارت توت فرنگی خانگی خود را با شکلات رنده شده ( تارت توت فرنگی با شکلات) یا خامه فرم زده تزیین کنید.
حالا تارت شما آماده است، نوش جان!
طرز تهیه تارت توت فرنی با خمیر هزارلا
تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا یک دسر خوشمزه و شیک است که با خمیر لایه لایه و ترد (هزارلا) تهیه می شود. وسط این دسر توت فرنگی با کرم کاستارد یا خامه پر شده و روی آن را با توت فرنگی تازه تزیین می کنند؛ یک ترکیب سبک، خوش طعم و مجلسی!
برای تهیه تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
مواد لازم برای تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا |
---|
خمیر هزارلا آماده: یک ورق توت فرنگی تازه: حدود 200 گرم زرده تخم مرغ: یک عدد (برای رومال خمیر) کرم پاتیسیر یا کاستارد: حدود یک لیوان (یا ترکیب شیر، شکر، نشاسته، زرده تخم مرغ و وانیل) ژله توت فرنگی یا عسل رقیق شده: برای براق کردن توت فرنگی ها |
در ادامه، مراحل پخت این تارت میوه با خمیر هزارلا
را با هم یاد می گیریم تا اگر برایتان سوال پیش آمد که با خمیر هزارلا چی درست کنم، فوراً برای تهیه این تارت هزارلا با توت فرنگی دست به کار شوید.
آماده کردن خمیر هزارلا
خمیر هزارلا را از فریزر بیرون بیاورید و اجازه دهید که نرم شود. بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و به شکل دلخواه (مستطیل یا دایره) برش بزنید. حالا با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا موقع پخت پف نکند.
لبه های خمیر را کمی بالا بزنید تا حالت دیواره بگیرد. بعد هم زرده تخم مرغ را بزنید و روی خمیر رومال کنید.
پخت خمیر تارت هزارلا
خمیر را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا طلایی و ترد شود. اگر وسط خمیر هنوز خام بود ولی لبه ها طلایی شدند، چند دقیقه ای فویل آلومینیومی روی لبه ها بگذارید تا نسوزند و وسط خمیر هم بپزد.
اگر از قالب مخصوص تارت استفاده می کنید، کف قالب را کمی چرب کرده یا کاغذ روغنی بندازید. اگر تارت را بدون قالب و روی سینی می پزید، حتماً از کاغذ روغنی استفاده کنید تا خمیر نچسبد.
خمیر هزارلا را به ضخامت حدود ۳ میلی متر باز کنید و به شکل دلخواهتان (دایره یا مستطیل) برش بزنید. برای نتیجه بهتر، می توانید یه کاغذ روغنی روی خمیر بندازید و روی آن هم نخود یا لوبیا خشک بریزید تا به عنوان وزنه عمل کند و مانع پف کردن شود ( به این ین کار میگن Blind Baking می گویند).
برای رنگ بهتر و ظاهر براق تر، می توانید زرده تخم مرغ را با چند قطره شیر یا آب رقیق کنید و با قلم مو فقط روی لبه های خمیر بزنید. این نکته هم یادتان باشد که بعد از پخت، خمیر را کامل خنک کنید تا موقع اضافه کردن کرم یا خامه، خمیر خیس و نرم نشود.
تهیه کرم پاتیسیر (در صورت آماده نبودن)
در پخت تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر اگر این کرم از قبل آماده نیست شیر، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر وانیل و کره را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
البته به جای کرم پاتیسیر می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید و برای تزیین خامه تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا هم پودر پسته یا برگ نعناع تازه عالی است.
ترکیب نهایی تارت
بعد از اینکه خمیر هزارلا را از فر در آوردید، بگذارید کاملاً خنک شود. این موضوع خیلی مهم است چون اگر خمیر گرم باشد کرم پاتیسیر شل می شود و توت فرنگی ها سر می خورند یا ظاهر تارت خراب می شود.
از آن طرف کرم پاتیسیر هم باید خنک شده و کمی غلیظ باشد. حالا با قاشق یا قیف، کرم را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق یا پالت صافش کنید. ضخامت کرم به سلیقه خودتان بستگی دارد ولی معمولاً حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی متر کافی است.
در ادامه توت فرنگی ها را بشورید ، خشک کرده و ساقه شان را جدا کنید. متاسفانه اولین باری که ما این تارت میوه ای را درست می کردیم حواسمان به خشک کردن توت های شسته شده نبود و حدس بزنید که نتیجه این غفلت چه شد؟!
توت فرنگی ها آب انداختند و ما ماندیم و یک تارت میوه ای با ریخت و قیافه داغان و آبروبر!
حالا برگردیم سراغ ادامه کارمان، می توانید توت ها را از وسط نصف کنید یا به ورقه های نازک برش بزنید (برای چیدن منظم تر). البته برای جذابیت ظاهری بیشتر هم پیشنهاد می کنیم همه برش ها را به یک شکل و اندازه بزنید.
بعد هم نوبت به چیدن توت فرنگی ها روی کرم می رسد که می توانید این کار را به شکل دایره ای، ردیفی، گل مانند یا منظم در خط های موازی انجام دهید.
اگر تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا را مستطیلی درست کرده اید، ردیفی چیدن توت فرنگی ها باعث می شود تارت خیلی شیک شود. برای تارت دایره ای، چیدن مارپیچی از بیرون به داخل خیلی زیبا می شود.
براق کردن توت فرنگی ها (اختیاری ولی پیشنهاد می شود)
برای براق شدن توت فرنگی ها، کمی ژله توت فرنگی رقیق شده، عسل گرم شده یا مارمالاد شفاف را با قلم مو روی میوه ها بمالید. این کار هم باعث زیبایی دسر شما می شود هم از خشک شدن میوه ها جلوگیری می کند.
در آخر هم تارت توت فرنگی با خمیر هزارلا را برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا کرم خودش را بگیرد و تارت راحت برش بخورد.
تفاوت تارت توت فرنگی و پای توت فرنگی
ممکن است شباهت تارت و پای توت فرنگی شما را به اشتباه بیندازد در این صورت جا دارد خدمتتان بگوییم علی رغم این که هر دوی آن ها به عنوان خوشمزه ترین انواع دسر توت فرنگی شناخته می شوند اما بینشان یک سری تفاوتهای کلیدی وجود دارد؛ از جمله اینکه:
تفاوت تارت توت فرنگی و پای توت فرنگی |
---|
– پوسته پای توت فرنگی معمولاً ضخیم تر و متراکم تر از پوسته تارت است. – پای لبه های بلندتر و ضخیم تری دارد و پر کردن آن معمولاً عمیق تر و حجیم تر از پر کردن تارت است. – پای غالب اوقات در دمای پایین تری پخته می شود. – ظاهر پای روستایی تر و خانگی تر است در حالی که تارت از نظر ظاهری شکل ظریف تر، شیک تر و مجلسی تری دارد. |
با وجود این تفاوت ها هم پای و هم تارت توت هر دو به عنوان خوشمزه ترین انواع دسر توت فرنگی شناخته می شوند و بعید می دانیم ترجیح دادن یکی از آن ها به دیگری کار چندان راحتی باشد!
سخن آخر
حالا که طرز پخت تارت توت فرنگی خانگی را یاد گرفتید همین امروز این دسر خوشمزه را بپزید و از مزه بهشتی اش حسابی کیفور شوید! اگر هم در کنار تارت توت فرنگی خوشمزه و خوش رنگ و لعابتان یک فنجان چای ایرانی داشته باشید که دیگر نور علی نور میشود.
چون بعید می دانیم چندان منطقی باشد که این تارت شیرین را با نوشیدنی شیرین دیگری مثل شیک نسکافه میل کنید.
سوالات متداول
چگونه تارت توت فرنگی رژیمی درست کنیم؟
تهیه تارت توت فرنگی خانگی که از قضا رژیمی هم باشد کار چندان سختی نیست و فقط کافی است به جای شکر از عسل یا شربت افرا استفاده کنید.
تارتلت توت فرنگی چیست؟
تارتلت یا مینی تارت توت فرنگی دسری شبیه به تارت توت فرنگی است با این فرق که اندازه کوچک تری دارد و به صورت تک نفره تهیه می شود.
تارت توت فرنگی را چگونه تزیین کنم؟
توت فرنگیها را می توانید به شکل گل بچینید یا از نعناع تازه و ژله شفاف برای تزیین استفاده کنید.
تارت توت فرنگی چه فرقی با دیگر انواع تارت دارد؟
تارت توت فرنگی یک دسر کلاسیک فرانسوی است که با خمیر کره ای و توت فرنگی تازه تهیه می شود. تفاوت اصلی آن با تارت های دیگر در نوع میوه و کرم استفاده شده است. با این حال تارت توت را نباید با کیک توت فرنگی فرانسوی اشتباه گرفت.
ارزش غذایی و کالری تارت توت فرنگی چقدر است؟
یک برش متوسط از تارت توت فرنگی حدود 250-300 کالری دارد. ( بسته به میزان شکر و کرم استفاده شده)
برای جلوگیری از شل شدن خمیر تارت چکار کنم؟
از کره سرد استفاده کنید و قبل از افزودن کرم، خمیر را بهخوبی بپزید. توت فرنگیها را درست قبل از سرو بچینید تا تازه بمانند.
تارت توت فرنگی خیلی خوشمزه ای شد. من به دستور شما عمل کردم و همه مهمان ها عاشقش شدن. فقط یه نکته: اگه میخواید تارت خوش طعم تری داشته باشید، می تونید از کرم پاتیسیر به جای خامه استفاده کنید.
این تارت برای مهمانی ها عالیه. البته من برای تزئین از برگ های نعناع استفاده کردم و واقعا زیبا شد. کسی تجربه ای در مورد استفاده از توت های دیگه به جای توت فرنگی داره؟
من همیشه از تارت های میوه ای خوشم میاد و این دستور واقعا عالی بود. فقط یه کم عسل هم به توت فرنگی ها اضافه کردم تا طعمش بهتر بشه. خیلی خوشمزه شد